סלט הפיצוחים שמככב על שולחנות השבת והחג

מצרכים למתכון:

חסה סלנובה שטופה.
1/2 כוס אגוזי מלך.
1/2 כוס בוטנים קלופים.
1/2 כוס גרעיני חמנייה.
1/2 כוס קשיו.
1/2 כוס שבבי שקדים קלופים.
2 עלי נענע קצוצים.
כוס חמוציות.
מיץ מלימון שלם.
1/2 כף סירופ רימונים.
1/2 כף סילאן.
שמן זית.
מלח ופלפל שחור.
צרור פטרוזיליה קצוצה.

הוראות הכנה:

נתחיל בקליית כל הפיצוחים על מחבת רחבה מספר דקות.
נקצוץ גס את החסה ונניח בתחתית קערה גדולה.
נערבב את הפיצוחים הקלויים עם נענע קצוצה ונניח מעל לחסה בקערה.
נפזר חמוציות וכוסברה.
בקערה נפרדת נערבב שמן זית עם סירופ רימונים, סילאן, מלח ופלפל, נטעם ונתקן טעמים.
נשפוך את הרוטב על הסלט, נערבב היטב ונגיש.

הסלט פיצוחים המהמם הזה הוא כל מה שאתם צריכים לאירוח! הוא קל להכנה ועונה על כל הציפיות. 

נלקח מאתר foodisgood.